Inserting and editing links in articles

Return to top

39 Comments

  • Ryan McGrew
    Zendesk Product Manager

    Hey All,

    I've escalated this to a ticket for the team to investigate as this appears like a bug. 

    Thanks!

    0
  • Milan Wack

    Kristina Tibbitts
    In our case, it is up and running again. (Maybe give it a new try :-) ) 

    0
  • Nancy Scanlon

    We are also experiencing this, and we must have TOCs in the top of our articles. (VERY frustrating that we cannot use a proxy TOC, but that's another story for another day.)

    Can someone from ZD please respond with an update as to when we can expect a fix for this issue?

    0
  • zendeskagent

    We are able to see the contents in the heading, However, when we try to link with in the article, It jumps to other section of the article. 

    Zendesk team, can someone help me on this. 

    1
  • Milan Wack

    Zendesk Devs 

    0
  • Casey

    Hey Y'all - Looks like the bug is fixed. Was able to create and link to headings on a fresh article this morning.

    0
  • Dganit Rauchwerger

    Hey everyone, this was working for me for a few days and today again, no luck - I don't see my headings again...

    Very frustrating. Are others experiencing the same?

    0
  • Giuseppe
    Zendesk Customer Care

    Hi Dganit,

    I understand this can be frustrating. I've tested this on multiple accounts but I'm not able to replicate the issue. Adding a link to heading seems to be working properly:

     

     

    Since this has worked before, and only stopped working recently, we may want to ensure that this is not a browser-caused issue by following the steps in this article - Options to clear cache and cookies.

    0
  • Dganit Rauchwerger

    Hi Giuseppe, things seem to be fine now. Thanks for your assistance.

    0

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk