Guide: Whitespace lost after saving article

5 Comments

  • Brett - Community Manager
    Comment actions Permalink

    Hi Stephen,

    I see you have a ticket open with our Tier 2 team as you mentioned. We will continue working with you on this ticket to determine the cause of this issue.

    I'll go ahead and leave this post open in case others want to jump in and offer up some guidance. It may also be helpful if there's a screenshot of what exactly you're seeing on your end.

    Cheers!

    0
  • Stephen A Kairys
    Comment actions Permalink

    Hey Brett, I think the example above can serve as a screenshot. But here's a redacted example:

     

    Before:



    <Text>

    After:

     

    <Text> (There is less vertical whitespace here if you look closely,.)

    Another example is this, a line of text followed by a period and a blank. e.g.

    "Thanks for your help. "

    becomes

    "Thanks for your help." --- the whitespace has disappeared.

    ============

    Thank you.

     

     

     

     

     

    0
  • Brett - Community Manager
    Comment actions Permalink

    Thanks again Stephen!

    I will include these in the ticket you have created with our Customer Advocacy team.

    0
  • Stephen A Kairys
    Comment actions Permalink

    Brettt,

    Whatever you do, please do not include the attachments from the ticket in this discussion thread- the info therein is proprietary.

    Thanks.

    0
  • Brett - Community Manager
    Comment actions Permalink

    No worries at all Stephen :)

    Everything you provide within the ticket will remain there only.

    Cheers!

    0

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk