Cannot authenticate visitors with the Web SDK

Respondida

6 Comentarios

  • Ramin Shokrizadeh
    Acciones de comentarios Permalink

    Hi Gabriel,

    Can you tell me where you are getting the secret from? It sounds like you may be using the wrong secret.

    Can you go into the Chat dashboard and Settings --- Widget --- Widget security and use the shared secret from there?

    Thanks,

    Ramin

    0
  • Gabriel Stock
    Acciones de comentarios Permalink

    Hi Ramin,

    That's where I'm getting the secret from (It's a different one from the one I generated for the Support SDK). The url I'm getting it from is: http://[SUBDOMAIN].zendesk.com/chat/agent#widget/widget_security

    Thanks!

    Gabriel.

    0
  • Ramin Shokrizadeh
    Acciones de comentarios Permalink

    Hi Gabriel,

    Thanks for the addition information. Can you share a link to the page where the custom widget is located so we can troubleshoot further? 

    Thanks,

    Ramin

    0
  • Gabriel Stock
    Acciones de comentarios Permalink

    Hi Ramin,

    I've uploaded the demo here, it takes a bit to load: https://zendeskchat.herokuapp.com/

    I tested it and it works when I disable authentication.

    Thanks for the help.

    Gabriel

    0
  • Ramin Shokrizadeh
    Acciones de comentarios Permalink

    Hi Gabriel,

    Seems like your iat and exp values are not integers, which would be causing this problem. It expects integer values in the call.

    -Ramin

    0
  • Gabriel Stock
    Acciones de comentarios Permalink

    Thanks Ramin! That was the issue. It's working now.

    Best!

    Gabriel.

    0

La publicación no admite más comentarios.

Tecnología de Zendesk