ZAFClient requests are not coming through to our server since yesterday

Respondida

8 Comentarios

  • Chris Sos
    Zendesk Product Manager

    Hi David,

    You're right this issue is related to Let's Encrypt. Specifically, our proxy service is getting tripped up on Let's Encrypt's two chains, one with an expired root and one with a valid root.

    We don't yet have an ETA for a fix, however if you are in the position to, we would recommend regenerating the certificate using a preferred chain (this stops the expired chain being included). Example using LE's "certbot":

    certbot --nginx -d mydomain.com --preferred-chain "ISRG Root X1

    Hope this is helpful.

    Chris

    1
  • Nicklas Hintze

    We are having the same issue for one of our applications when using "secure: true". Our own server is however working fine.

    I can see in logs that it was working up until yesterday. 

    My guess is that it is something related to Zendesk's proxy for secure calls.

    0
  • David Duus

    Hi 

    @chris: Thanks. We have two chains atm in our cert, new (trusted) and old (untrusted). We will evaluate options after the weekend unless your fix is released.  

    @nicklas: Correct, the Secure Prox which all ZAFClient requests are routed through by Zendesk. 

     

    0
  • Andriy Pelykh

    Hello everyone,

    We faced the same issue. A lot of our apps use Zendesk proxy to make requests to third-party APIs and we get 504 for one of them already. Unfortunately, we don't have the possibility to deal with certificates and looking for a temporary solution for this problem. Do you have any ideas?

    Thanks

    0
  • Zach Anthony
    Zendesk Product Manager

    Hey everyone,

    We have released a fix for this over the weekend and so the issue should be resolved now. Thanks for your patience and let us know if you continue to experience any issues

    2
  • David Duus

    Hi Zach

    Thanks for resolving this so quickly. The requests are coming through end-to-end now. Will let you know if we experience any more issues related to this. 

    0
  • Tim Ogilvy

    Hi, I'm having similar issues, but nobody has responded to my post or tickets yet, and it has been over a week.

    https://develop.zendesk.com/hc/en-us/community/posts/4408239110810-Secure-settings-not-all-being-injected-via-api-proxy?page=1#community_comment_4408242180890

    0
  • Chris Sos
    Zendesk Product Manager

    Hi Tim,

    This issue was specifically related to Let's Encrypt certificates and doesn't seem related to the problems you're facing. I've responded in that thread :)

    Chris

    0

Iniciar sesión para dejar un comentario.

Tecnología de Zendesk