Mystery Line Breaks (<br />'s) Before Tables in Trigger Emails

Répondu

7 Commentaires

  • Bri Fitzgerald
    Zendesk Customer Care

    Hey Jake! I've replied in your ticket to get some more information. For anyone else that's following this, I'll be sure to report back once I learn more.

    0
  • Ola Timpson

    I'm experiencing this exact same issue - line breaks added before a table in a trigger email. Please could you let me know if there were any workarounds or other updates when this was looked at previously?

    0
  • Hiedi Kysther
    Zendesk Customer Care

    Hi Ola Timpson,

    Due to the nature of your issue, I created a ticket on your behalf so we can troubleshoot this issue together. Please check your email for more information. Speak soon! 

    0
  • Alexander Hughes

    We're continuing to have the same issue. We are going to try and work around it by changing the `br` styles but it would be nice to get this resolved!

    0
  • Egon Valdmees

    Hi! Same here. Added <br />-s are breaking html layout. One workaround is to use minified html without line breaks. But it would be better to be able to just disable the adding of breaks.

    0
  • JI

    Anything further on this?

    Still affected by this.

    0
  • Brett Bowser
    Zendesk Community Manager
    Hey Jared, I'm gonna create a ticket on your behalf so our Customer Care team can look into this with you.
     
    You'll receive an email shortly stating your ticket has been created.
     
    Cheers!
    1

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.

Réalisé par Zendesk