8 コメント

  • Erica Wass
    コメントアクション Permalink

    HI: I've converted this to a Support Ticket to help troubleshoot.

    -1
  • Maksim Fedotov
    コメントアクション Permalink

    I am seeing this error as well. And not that it just not bringing back the widget. Calling zE.show(); will actually hide the widget as well. Using zE.activate(); won't hide the widget, but it will also not bring it back! 

    Please advise on this, my company was planning on switching to Zendesk Chat and this really makes it hard to do it.

    0
  • Erica Wass
    コメントアクション Permalink

    @maksim I've converted your note to a support ticket to help troubleshoot.

    0
  • Ram Claudio
    コメントアクション Permalink

    Hi @Abhijeet If I am not mistaken, are you using API for the "Chat" widget. Is that correct?

    If so, I believe this API would be much more applicable: 
    To show: $zopim.livechat.window.show();
    To Hide: $zopim.livechat.window.hide();

    However, will it be alright if you could tell me what script are you trying to build?

    You may also find more information regarding the Chat Api here: https://api.zopim.com/files/meshim/widget/controllers/liveChatAPI/Window-js.html

    Hope this helps.

    1
  • Maksim Fedotov
    コメントアクション Permalink

    Thanks a lot Ramwell, this is exactly what I needed. What's the difference between Zopim API and the one I've been using, with zE notation? 

    0
  • Maksim Fedotov
    コメントアクション Permalink

    I might have jumped the gun here. $zopim is not initiated straight away, so I can't call its functions before widget appears, while I could with zE. So it doesn't particularly help...

    0
  • abhijeet ahuja
    コメントアクション Permalink
    $zopim.livechat.window.show(); / hide(); just maximize or minimize the help widget but does not hides the whole thingy from the dom. zE.show() still has got some issues which you guys are unable to fix.
     
     
    This is the script which I use to init the widget, and then call zE.show() from the console in dev tools
     
     
    0
  • Thando James
    コメントアクション Permalink

    Hie. I'm experiencing the same problem. I initially hide the widget then show it at a certain scroll height. But it doesn't show

    0

ログインしてコメントを残してください。

Powered by Zendesk